Groepsaccommodatie Peelvennen
Peelvennen

Deze luxe groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 12 tot 16 personen. Een rustige plek om met familie, vrienden, collega’s, verenigingen samen tijd voor elkaar te maken en te genieten van de prachtige landelijke en bosrijke omgeving.

De sfeervolle ingerichte accommodatie, met behoud van de oude elementen staat op een unieke locatie met het Nationaal park de Groote peel als voortuin. Groepsaccomodatie Peelvennen is in 1959 gebouwd als gemengd bedrijf met koeien, varkens en kippen. De oude eigenaar ging met pensioen en verkocht het bedrijf aan Toon en Riek van Hoof. Zij hebben het omgebouwd tot een luxe groepsaccommodatie.

De begane grond is drempelvrij en aangepast voor mindervaliden. De groepsaccommodatie is voorzien van vloerverwarming. Alle slaapkamers zijn voorzien van eigen badkamer. De slaapkamers hebben comfortabele boxsprings bedden. De keuken is volledig ingericht en  van alle gemakken voorzien, 5 pits kookplaat, twee koelkasten een diepvries kast en gezellig ingericht voor een aangenaam verblijf. Ook kunnen we voor u ontbijt en/of catering verzorgen.

Ook voor sport en spel zijn er vele mogelijkheden op het ruime buiten terrein. een jeu de boules baan, trampoline, volleybalveld, voetbalveld èn voor de kleintjes een zandbak, schommel, skelters en als klap op de vuurpijl is er een speelterrein voor de aller kleinste geheel veilig omheind met hekwerk.

U heeft de beschikking over een eigen overdekt terras waar u heerlijk kunt barbecueën. Ook bij slecht weer staat “Peelvennen” garant voor optimaal vermaak. In de grote overdekte speelschuur kunt u darten, er is een poolbiljart, tafeltennis voetbal spel en veel ander speelgoed ook voor de kleintjes. Er is WiFi op de accommodatie. En tevens faciliteiten en mogelijkheden voor vergaderingen.

Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op!

06 - 22 48 66 16

Contactformulier